Team Arcen laadt de batterij op!

·

·

Na een bewogen jaar waarin alles anders verliep dan iedereen had gewenstof verwacht is TeamArcen het jaar 2021 vol goede moed begonnen. De leden van Team Arcen zijn gestart met een challenge die van 09-01-2021 t/m 22-01-2021 gehouden zal worden. In deze periode zullen ze lekker fit bezig zijn en houden we alle kilometers bij die ze hierbij afleggen. Zo laden we de batterij op voor RopaRun 2021. Elke kilometer levert een beetje energie op in onze batterij. Hij is vol als we met z’n allen de afstand van een RopaRun (568 km) hebben afgelegd.

De RopaRun 2021 vind plaats van 22 mei t/m 24 mei. Het is niet de vraag óf die plaatsvind, maar hoe Roparun 2021 doorgaat. De stichting werkt keihard aan diverse scenario’s.

Ook wij als Team Arcen (311) zullen weer van de partij zijn. Het blijft een mooi doel waarvoor wij ons inzetten.

Onze leden hebben we weer vol enthousiasme bereid gevonden. Zij zorgen dat ze een goede conditie opbouwen. Daarnaast zetten zij zich in voor sponsorgelden om dit mooie doel te ondersteunen. U kunt natuurlijk ook ten allen tijde een bijdrage aan ons team doen. Via de link op onze homepage kunt u gemakkelijk via een iDeal link een donatie doen aan de stichting Roparun verbonden aan ons team. Het standaard bedrag staat op 10 euro, maar u bent natuurlijk vrij om dit naar behoeven aan te passen. Alle bijdragen zijn van harte welkom! Of benader een lid als u een persoonlijkere sponsoring wil doen.

De batterij ligt bij ons aan de lader en is vol als we met z’n allen 568 km bij elkaar hebben gewandeld, gelopen of gefietst. Een sportief begin van 2021. Benieuwd hoeveel batterijen wij volgeladen krijgen de komende 2 weken? Hou dan onze site en social media in de gaten.

Team Arcen.