Ons Team

Met onderstaand team gaan we de RopaRun 2022 tegemoet.

Team 1

LopersKoen Kusters
Karin van Dijck
Annemarie Holla
Dennis van Dijk
FietsersAnita Thiesen
Pascal Jenniskens
ChauffeurKevin Langeveld
NavigatorRichard Ridderbeekx

Team 2

LopersEbel van Berloo
René Clabbers
Bram Timmermans
Luc Pelzer
FietersRia Fitten
Stef Holtackers
ChauffeurJoost Luijpers
NavigatorTon van den Boomen

Support

CateringGer Schloesser
Rino Bruijnaers
MateriaalmanBert Oostendorp
PR-communicatie functionarisWil Engels

Hieronder stellen onze leden zich graag aan u voor.

Ria Fitten
Fietser

Mijn naam is Ria Fitten-Geurts 60 jaar, getrouwd met Ger, 2 zoons en 3 kleindochters. Ik woon in Venlo. De laatste jaren meer bewuster geworden en ben dankbaar dat ik gezond ben en nog geen lichamelijke klachten heb! Rondom me zijn al verschillende lieve mensen binnen de familie en vriendenkring overleden. Afgelopen jaar zijn een schoonzus en een goeie vriend overleden aan de gevolgen van kanker. Een lieve vriendin van me word momenteel behandeld voor borstkanker. Ik ben heel sociaal en wil als ik kan altijd graag mijn steentje bijdragen. Al jaren ben ik sportief bezig met wandelen, hardlopen, tennissen en fiets ik graag en heb ik enkele jaren de 4-daagse gewandeld voor stichting ALS. Vorig jaar ben ik voor de eerste keer mee geweest met Team Arcen. Ik heb er weer zin in. Voor de 2e keer fietsen samen met een geweldig Team! Met vriendelijke groet, Ria Fitten

Karin van Dijck - Holla
Loper

Mijn naam is Karin van Dijck, geboren en getogen in Arcen. Ik ben gelukkig getrouwd met Jeroen en moeder van 2 kinderen, Ties en Pleun. Ik ben inmiddels al 8 jaar besmet met het hardloopvirus. En vorig jaar oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen in Eindhoven. Dit wordt mijn vierde Roparun. Ik ga weer dit mooie en geweldige avontuur aan om op deze bijzondere manier mijn bijdrage te leveren voor een goed doel. We gaan er weer voor!

Bram Timmermans
Loper

Hallo, mijn naam is Bram Timmermans, ik ben 27 jaar en woon in Arcen. Ik werk bij Hauck Heat Treatment Venlo in Lomm als medewerker Logistics and Order Entrance. Een groot gedeelte van mijn leven ben ik al bezig met sport. Ik heb bij de jeugd gevoetbald, heb veel gezwommen en ik fiets graag. Sinds een paar jaar ben ik ook een vaste kracht langs de lijn bij DEV-Arcen 1 als Assistent. Dit wordt mijn derde Roparun als loper en ik heb erg veel zin om mijn bijdrage te leveren aan dit prachtige doel.

Anita Thiesen
Fietser

Ik ben Anita Thiesen-van Est. Dit jaar doe ik voor de 5e keer mee aan de Roparun. Twee maal als loper en nu voor de 3e keer als fietser.
Op deze sportieve manier draag ik mijn steentje bij aan deze vreselijke ziekte die iedereen kan treffen.
Met Team Arcen starten we voor de 6e keer aan de langste non stop estafette van de wereld.
We lopen niet mee om te winnen maar om aandacht te vragen voor alle mensen die een bijzonder moeilijke periode moeten mee maken.
Op deze manier halen we geld op voor de stichting die als motto heeft: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Gr. Anita

Luc Pelzer
Loper

Ik ben Luc Pelzer, 43 jaar en dit jaar doe ik voor de 3de keer mee aan de roparun. De reden dat ik mee doe als loper is dat ik als mens met een gezond lijf iets wilde doen voor mensen die dit niet is gegeven en iedere dag moeten vechten tegen kanker. Hoe mooi is het dan als je dit kunt doen met het beoefenen van je hobby. De teamspirit, mooie grote en kleine doorkomsten in dorpen en steden. Mensen staan je dag en nacht aan te moedigen. Al deze dingen maakt dat ik de afgelopen jaren iedere keer weer zonder twijfel mee wilde doen.
Opgeven is geen optie, tempo kiezen en dieselen tot in Rotterdam!
Mvg Luc Pelzer

Richard Ridderbeekx
Navigator

Hallo, voor het 5e jaar op rij ga ik dit jaar mee met Team Arcen als navigator. Het is een leuke taak om je Team veilig door de Roparun te coachen. Vooruitkijken, plannen, troubleshooten en je teamleden enthousiasmeren. 

Dit groots evenement waarbij wij 533,9KM rennend afleggen, dit jaar wederom geheel door Nederland, doen we natuurlijk allemaal voor het goede doel. In deze 48 uur zoek je echt wel je grenzen op. Je hebt te dealen met emoties bij jezelf, maar ook binnen het team. Maar voor ons zit het er na 48 uur op wat natuurlijk in schril contrast staat tot mensen met kanker die dagelijks hiermee moeten dealen. Daarom gaan wij ook met ons hele team deze uitdaging aan en hopen zoveel mogelijk geld hiermee in te zamelen om het leven van mensen met kanker een stukje dragelijker te maken. Het ingezamelde geld van de Roparun gaat naar vele goede doelen. Zelfs in de nabije omgeving zijn initiatieven die gesteund worden door de Roparun. Graag zet ik me samen met mijn Teamgenoten ook dit jaar weer in voor dit doel.

Groetjes Richard.

PS. Ook jij kunt een bijdrage leveren. Steun ons door geldelijke bijdrage of vraag naar onze sponsormogelijkheden. We verkopen loten en leveren hand en spandiensten. Wil je ons uithelpen bij evenementen en daarmee ook een bijdrage leveren voor ons Team. Neem dan contact op met een van onze leden. Wij plannen je graag in.

Annemarie Holla
Loper

Mijn naam is Annemarie Holla. Ik ben 38 jaar oud en woon samen met mijn vriend Dennis en twee kids Dani en Sev in Arcen. Ik ben als Maatschappelijk Werker werkzaam binnen de gesloten psychiatrie. Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen met hardlopen. Vanwege onregelmatig werken en de bekende “tropen jaren” binnen het gezin zocht ik een sport zonder al teveel verplichtingen en qua tijd zelf in te delen. Hardlopen werd voor mij een fijne uitlaatklep! Een manier om de dag goed op te starten of af te kunnen sluiten. Ik heb het afgelopen jaar voor het eerst deelgenomen aan de Roparun. Een heftige maar vooral prachtige ervaring! Ik ben blij dat ik ook dit jaar weer deel mag nemen aan dit mooie evenement!

Bert Oostendorp
Materiaalman

Mijn naam is Bert Oostendorp ik ben 62 jaar en woon in Arcen. Ik doe voor de zesde keer mee aan de Roparun. Ik ben de klusjesman van het Team en zorg voor de fietsenwissels waar dit moet. Verder probeer ik alles te repareren onderweg zover het mogelijk is. Het is een heel leuk en emotioneel weekend vanwege de saamhorigheid van het Team. Wel is het heel vermoeiend maar het is voor een heel erg goed doel. Namelijk verlichting brengen bij deze verschrikkelijke ziekte. Met dat in gedachten doe ik deze Roparun weer graag mee.

Ton van den Boomen
Navigator

Ik ben Ton van den Boomen, 57 jaar een woonachtig in Geldrop. Als Brabander neem ik nu al voor de 4e keer deel aan de Roparum met dit mooie en gezellige team uit Arcen. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig loopbaanadviseur en hardlopen doe ik al meer dan 30 jaar. Mijn 1e deelname aan de Roparun was als loper. Een meer dan geweldige ervaring om mee te maken, en op deze wijze een bijdrage te leveren aan het goede doel. Helaas ben ik na deze editie een tijdje geblesseerd geweest, wat me (met pijn in het hart) deed besluiten om niet meer als hardloper deel te nemen. Dit jaar ga ik voor de 4e keer mee. Dit keer weer als navigator. Een heel mooie taak, waar je letterlijk dag en nacht in de weer bent: route plannen, wektijden bepalen, hardlopers en fietsers begeleiden etc. etc. Het is mooi om te zien dat iedereen elkaar erg waardeert binnen het team, of je nu loper, chauffeur bent of de catering verzorgd. Een geweldige onderlinge samenwerking waarbij hard werken, en forse inspanningen gepaard gaat met veel plezier. En dat alles voor het goede doel!

Pascal Jenniskens
Fietser/Fysio

Hoi, Mijn naam is Pascal Jenniskens en ik woon in Venlo.
Ik ben als fysiotherapeut en oedeemtherapeut werkzaam in een praktijk in Horst.
Na een fantastische ervaring vorig jaar als fysio in het roparunteam Arcen, ga ik dit jaar mee als fysio/fietser. Het zal weer een hele uitdaging worden, maar met de samenwerking van het hele team, gaan we er weer iets moois van maken!
Ik hou van sporten in het algemeen en vind het mooi dat we dmv deze estafette een steentje kunnen bijdragen aan dit goede doel en zo, hopelijk een beetje verschil kunnen maken.
Heb er weer zin in!!

Facebooktwitterlinkedinmail