Ons Team

Voor 2023 doen ondervermelde deelnemers mee voor ons team.

LopersKoen Kusters
Dennis van Dijk
Ebel van Berloo
René Clabbers
Bram Timmermans
Anita Holtackers
Daantje Holtackers
John Schinck
Merel van Deijnen
Wil Engels
FietsersAnita Thiesen
Ime van Berloo
Ria Fitten
Esther Gommans
ChauffeursKevin Langeveld
Joost Luijpers
NavigatorTon van den Boomen
Stef Holtackers

Support

CateringGer Schloesser
Rino Bruijnaers
MateriaalmanBert Oostendorp
PR-communicatie functionarisRichard Ridderbeekx

Hieronder stellen onze leden zich graag aan u voor.

Bram Timmermans
Loper

Hallo, mijn naam is Bram Timmermans, ik ben 27 jaar en woon in Arcen. Ik werk bij Hauck Heat Treatment Venlo in Lomm als medewerker Logistics and Order Entrance. Een groot gedeelte van mijn leven ben ik al bezig met sport. Ik heb bij de jeugd gevoetbald, heb veel gezwommen en ik fiets graag. Sinds een paar jaar ben ik ook een vaste kracht langs de lijn bij DEV-Arcen 1 als Assistent. Dit wordt mijn derde Roparun als loper en ik heb erg veel zin om mijn bijdrage te leveren aan dit prachtige doel.

Bert Oostendorp
Materiaalman

Mijn naam is Bert Oostendorp ik ben 62 jaar en woon in Arcen. Ik doe voor de zesde keer mee aan de Roparun. Ik ben de klusjesman van het Team en zorg voor de fietsenwissels waar dit moet. Verder probeer ik alles te repareren onderweg zover het mogelijk is. Het is een heel leuk en emotioneel weekend vanwege de saamhorigheid van het Team. Wel is het heel vermoeiend maar het is voor een heel erg goed doel. Namelijk verlichting brengen bij deze verschrikkelijke ziekte. Met dat in gedachten doe ik deze Roparun weer graag mee.

Anita Thiesen
Fietser

Ik ben Anita Thiesen-van Est. Dit jaar doe ik voor de 5e keer mee aan de Roparun. Twee maal als loper en nu voor de 3e keer als fietser.
Op deze sportieve manier draag ik mijn steentje bij aan deze vreselijke ziekte die iedereen kan treffen.
Met Team Arcen starten we voor de 6e keer aan de langste non stop estafette van de wereld.
We lopen niet mee om te winnen maar om aandacht te vragen voor alle mensen die een bijzonder moeilijke periode moeten mee maken.
Op deze manier halen we geld op voor de stichting die als motto heeft: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Gr. Anita

Ton van den Boomen
Navigator

Ik ben Ton van den Boomen, 57 jaar een woonachtig in Geldrop. Als Brabander neem ik nu al voor de 4e keer deel aan de Roparum met dit mooie en gezellige team uit Arcen. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig loopbaanadviseur en hardlopen doe ik al meer dan 30 jaar. Mijn 1e deelname aan de Roparun was als loper. Een meer dan geweldige ervaring om mee te maken, en op deze wijze een bijdrage te leveren aan het goede doel. Helaas ben ik na deze editie een tijdje geblesseerd geweest, wat me (met pijn in het hart) deed besluiten om niet meer als hardloper deel te nemen. Dit jaar ga ik voor de 4e keer mee. Dit keer weer als navigator. Een heel mooie taak, waar je letterlijk dag en nacht in de weer bent: route plannen, wektijden bepalen, hardlopers en fietsers begeleiden etc. etc. Het is mooi om te zien dat iedereen elkaar erg waardeert binnen het team, of je nu loper, chauffeur bent of de catering verzorgd. Een geweldige onderlinge samenwerking waarbij hard werken, en forse inspanningen gepaard gaat met veel plezier. En dat alles voor het goede doel!

Richard Ridderbeekx
Navigator

Hallo, voor het 5e jaar op rij ga ik dit jaar mee met Team Arcen als navigator. Het is een leuke taak om je Team veilig door de Roparun te coachen. Vooruitkijken, plannen, troubleshooten en je teamleden enthousiasmeren. 

Dit groots evenement waarbij wij 533,9KM rennend afleggen, dit jaar wederom geheel door Nederland, doen we natuurlijk allemaal voor het goede doel. In deze 48 uur zoek je echt wel je grenzen op. Je hebt te dealen met emoties bij jezelf, maar ook binnen het team. Maar voor ons zit het er na 48 uur op wat natuurlijk in schril contrast staat tot mensen met kanker die dagelijks hiermee moeten dealen. Daarom gaan wij ook met ons hele team deze uitdaging aan en hopen zoveel mogelijk geld hiermee in te zamelen om het leven van mensen met kanker een stukje dragelijker te maken. Het ingezamelde geld van de Roparun gaat naar vele goede doelen. Zelfs in de nabije omgeving zijn initiatieven die gesteund worden door de Roparun. Graag zet ik me samen met mijn Teamgenoten ook dit jaar weer in voor dit doel.

Groetjes Richard.

PS. Ook jij kunt een bijdrage leveren. Steun ons door geldelijke bijdrage of vraag naar onze sponsormogelijkheden. We verkopen loten en leveren hand en spandiensten. Wil je ons uithelpen bij evenementen en daarmee ook een bijdrage leveren voor ons Team. Neem dan contact op met een van onze leden. Wij plannen je graag in.

Leven toevoegen aan dagen, daar waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!

Ons team

© 2023 ·

Roparun Team Arcen

· All rights reserved