Over ons

Waarom doen wij mee aan dit fantastische evenement?

De opbrengst van de Roparun is niet voor onderzoek, maar richt zich op de kwaliteit van leven met kanker. Naast medische zorg is er veel behoefte aan palliatieve zorg om mensen met kanker een draaglijker en aangenamer leven te geven. De Roparun verwoordt het zelf op bijzondere wijze in hun motto: ‘Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan leven’.

Wij zijn in staat om een prestatie voor onze medemens te kunnen en te mogen doen, waarbij “sport, gezondheid en uitdaging” in elkaars verlengde liggen.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Bremen naar Rotterdam. Ruim 8000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker. De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels meer dan 73 miljoen euro opgebracht.

Op zaterdag 30 mei 2020 start in Parijs en Bremen de 29e editie van de Roparun. Op maandag 1 juni 2020 finishen de teams op de Binnenrotte in Rotterdam. Voor meer informatie kun je terecht op www.roparun.nl.

Team Arcen start in Hamburg, maar dit kunnen we niet alleen, we hebben jouw hulp nodig. Je kunt ons steunen door fan te worden van Team Arcen. Ieder bedrag is welkom! Het is eenmalig en niet voor ons, maar voor de organisaties die zich inzetten om extra zorg aan te bieden aan mensen met kanker.

Maak je bijdrage over op bankrekeningnummer  IBAN NL35RBRB0845174177

t.n.v. G. Schloesser ovv Sponsor Team Arcen.

Leven toevoegen aan dagen, daar waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!

© 2023 ·

Roparun Team Arcen

· All rights reserved