Onze sponsors 2020


Het is een goed gevoel als je iets voor elkaar krijgt, een resultaat haalt of doel bereikt. Maar het is nóg mooier om anderen te helpen hún doelen te bereiken. En dat is wat Inteira Advies iedere dag weer doet: ondernemers ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Door te helpen met alles waar die ondernemer zelf niet aan denkt of wil denken.

Dit geldt in ons werk, maar bovenal ook voor ons leven. Vandaar de grote verbondenheid van Inteira Advies met de Roparun. Omdat het ons allemaal aangaat. En omdat we daar allemaal over mee kunnen praten.


Sormac is wereldwijd een toonaangevend bedrijf dat machines en verwerkingslijnen ontwikkelt en produceert voor de groentenverwerkende versindustrie. We hebben een goede reputatie op het gebied van schilmachines voor aardappelen, wortelen en uien, en zijn de meest vooruitstrevende producent van was- en droogsystemen voor (delicate) bladgroenten. Sormac streeft naar perfectie in ontwerp, constructie en functionaliteit, waardoor u het best mogelijke eindproduct van hoge kwaliteit kunt leveren aan uw klanten.

Graag steunen wij dit mooie initiatief. Het karakter van de RopaRun, de inzet van de betrokkenen en het maatschappelijk belang om leven toe te voegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven, waarbij sport, gezondheid en uitdaging in elkaars verlengde liggen, dragen wij een warm hart toe.


Wij zijn verheugd met het feit dat de Roparun dit jaar ook de meest noordelijke provincies aandoet. Het is leuk dat de Roparun teams vlakbij onze locatie in Groningen voorbij komen. Wij vinden het mooi dat zo’n goed initiatief met daaraan gekoppeld goede doelen, in relatie tot de palliatieve zorg voor mensen met kanker, ook in “ons gebied” prominent onder de aandacht wordt gebracht. Uiteraard kijken wij dit jaar met speciale aandacht uit naar de “doorkomst” van Roparun Team Arcen 311!
PKF/Post pallets Venlo draagt heel graag een maatschappelijk verantwoord steentje bij aan het prachtige initiatief van de Stichting Roparun en het Roparun Team Arcen 311 in het bijzonder. Wij zijn er dan ook erg trots op dat onze medewerker, de heer Wil Engels, een paar dagen per jaar wil “afzien” voor mensen die lijden onder de ziekte kanker, daar waar zij elke dag moeten afzien. Door het leveren van een bijdrage voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker ondersteunen wij van harte het motto : “Waarde toevoegen aan de dagen, daar waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.


HOVENS COLLIN VERPAKKINGEN BV
VAKGARAGE MIDDENPEEL
HOTEL ARCEN/
RESTAURANT DE OUDE HOEVE
GTS GROOTKEUKENS
HOTEL/RESTAURANT
DE MAASPAREL

Leven toevoegen aan dagen, daar waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!

© 2023 ·

Roparun Team Arcen

· All rights reserved