Onze sponsers 2022

Het team van Nedinsco gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Hoe complexer de uitdaging, hoe meer we onze talenten kunnen inzetten.

Ook buiten het werk zit diezelfde spirit in de onze medewerkers. Nedinsco sponsort haar medewerkers daarom graag en is trots op hun onvermoeibare inzet, die niet alleen op de werkvloer maar ook daarbuiten in de maatschappij voor goede doelen wordt aangeboord.Sormac is een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat machines en verwerkingslijnen ontwikkelt en produceert voor de groente verwerkende versindustrie. Sormac levert onder anderen schilmachines voor aardappelen, wortelen en uien, en is de meest vooruitstrevende producent van was- en droogsystemen voor (delicate) bladgroenten. Een continue streven naar perfectie in ontwerp, constructie en functionaliteit, zorgt ervoor dat haar klanten het best mogelijke eindproduct kunnen leveren aan de consument.

Graag steunen wij dit mooie initiatief. Het karakter van de RopaRun, de inzet van de betrokkenen en het maatschappelijk belang om leven toe te voegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven, waarbij sport, gezondheid en uitdaging in elkaars verlengde liggen, dragen wij een warm hart toe.Het is een goed gevoel als je iets voor elkaar krijgt, een resultaat haalt of doel bereikt. Maar het is nóg mooier om anderen te helpen hún doelen te bereiken. En dat is wat Inteira Advies iedere dag weer doet: ondernemers ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Door te helpen met alles waar die ondernemer zelf niet aan denkt of wil denken. Dit geldt in ons werk, maar bovenal ook voor ons leven. Vandaar de grote verbondenheid van Inteira Advies met de Roparun. Omdat het ons allemaal aangaat. En omdat we daar allemaal over mee kunnen praten.PKF/Post Pallets Venlo draagt heel graag een maatschappelijk verantwoord steentje bij, aan het prachtige initiatief van de Stichting Roparun en het Roparun Team Arcen 311 in het bijzonder. Wij zijn er dan ook erg trots op dat onze medewerker, de heer Wil Engels, een paar dagen per jaar wil “afzien” voor mensen die lijden onder de ziekte kanker, daar waar zij elke dag moeten afzien. Door het leveren van een bijdrage voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker ondersteunen wij van harte het motto : “Waarde toevoegen aan de dagen, daar waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Het is goed om te constateren dat in onze directe omgeving, bij het oncologisch centrum van het Vie Curi ziekenhuis te Venlo, een Belevingstuin is gerealiseerd. Dit is mogelijk gemaakt door een substantiële bijdrage van de Stichting Roparun.Leven toevoegen aan dagen, daar waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!

© 2023 ·

Roparun Team Arcen

· All rights reserved