TeamArcen Roparun 2023

Waar zijn we nu?

Hieronder werken we regelmatig de locatie bij waar wij ons bevinden. In de nachtelijke uren zal de frequentie van updaten wat lager zijn.

Back Home

Inmiddels alle spullen aan het opruimen na een succesvolle Roparun 2023. Weer een run met ups en downs, maar we mogen terugkijken op weer een fantastische ervaring.

Gisteravond in Arcen nog even met z’n allen nagebabbeld bij onze sponsor de Oude Hoeve in Arcen met een hapje en een drankje. Ook hebben we daar onze medailleuitreiking gedaan.

Team Arcen on the way!

Leuk dat je ons volgt!

Dit Pinksterweekend zetten wij ons in voor de Roparun. Het goede doel: palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Van zaterdagmorgen tot maandagavond zijn we met ons team 24 uur per dag in beweging. Mocht je willen doneren dan kan dat via:

Ieder bijdrage is welkom. Bedankt alvast.

29.05.2023
Wissel 7
Richard Ridderbeekx

Zondag 21:32 vond de 7e wissel plaats. Op 10 minuutjes van onze bivak in Markelo vond tegen de ondergaande zon de wissel plaats waarbij Team…

28.05.2023
De 4e wissel
Richard Ridderbeekx

Zondagochtend 28 mei 2023 10:48 Even na Emmen heeft de 4e Teamwissel plaatsgevonden. Team 2 arriveert hier en draagt het stokje over naar Team 1….

Ready to Go 2023

Stand zondag 05:54

Stand vrijdag 20:45

Stand zondag 18:36

Stand zondag 01:45

Eindstand

Luister RopaRun Radio!

Roparunradio start op vrijdag 26 mei vanaf 18:00 uur en gaat dag en nacht door tot maandag 29 mei, 20:00 uur. Tijdens het evenement zijn veel verslaggevers op de route om het evenement van start tot finish te verslaan. In de studio ontvangen we verschillende gasten die praten over de goede doelen die Stichting Roparun ondersteunt. Ook is het bekende item ‘de Rode Draad’ weer terug, waarin we verschillende telefoons op de route uitdelen die we op ieder willekeurig moment kunnen bellen. Als een telefoon is gebeld, geeft het team deze door aan een ander team. Wie krijgen we aan de lijn?

Leven toevoegen aan dagen, daar waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!

Ons team

© 2023 ·

Roparun Team Arcen

· All rights reserved