Onze Sponsors RopaRun 2019

Inteira Advies

Het is een goed gevoel als je iets voor elkaar krijgt, een resultaat haalt of doel bereikt. Maar het is nóg mooier om anderen te helpen hún doelen te bereiken. En dat is wat Inteira Advies iedere dag weer doet: ondernemers ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Door te helpen met alles
waar die ondernemer zelf niet aan denkt of wil denken.
Dit geldt in ons werk, maar bovenal ook voor ons leven. Vandaar de grote verbondenheid van Inteira Advies met de Roparun. Omdat het ons allemaal aangaat. En omdat we daar allemaal over mee kunnen praten.


Nedinsco

Nedinsco is betrokken met haar medewerkers en toen Joost ons vertelde over zijn deelname aan de Roparun wilde wij daar als bedrijf graag een bijdrage aan leveren.
Het is een super initiatief en wij wensen het hele Roparun Team Arcen dan ook heel veel succes!!


Market Bouwbeslag Techniek

Market is trots dat we wederom op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan dit bijzondere evenement. Respect voor de deelnemers, die een top prestatie neerzetten. Veel succes Team Arcen.


Sormac Vegetable Processing Equipment


Auto Arena / Noord Limburg

Als maatschappelijk betrokken onderneming steunt AutoArena, de Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagen dealer voor Noord Limburg, diverse lokale en regionale initiatieven. Van groot tot klein, sport, instelling, goed doel, evenement etc. De Roparun, de estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, is dan wel niet regionaal gelegen, echter het verzoek van deelnemers vindt zijn herkomst uit ons netwerk. Door het beschikbaar stellen van voertuigen, met functies als goederenvervoer en interventiewagen, kunnen wij ons steentje bijdrage aan een goede voorbereiding van dit geweldig initiatief.


McDonald’s Venlo/Maasbree

McDonald’s Venlo Europaplein / McDonald’s Maasbree


PKF Post Pallets

PKF/Post pallets Venlo draagt heel graag een maatschappelijk verantwoord steentje bij aan het prachtige initiatief van de Stichting Roparun en het Roparun Team Arcen 311 in het bijzonder. Wij zijn er dan ook erg trots op dat onze medewerker, de heer Wil Engels, een paar dagen per jaar wil “afzien” voor mensen die lijden onder de ziekte kanker, daar waar zij elke dag moeten afzien. Door het leveren van een bijdrage voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker ondersteunen wij van harte het motto : “Waarde toevoegen aan de dagen, daar waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Het is goed om te constateren dat in onze directe omgeving, bij het oncologisch centrum van het Vie Curi ziekenhuis te Venlo, vorig jaar een belevingstuin is gerealiseerd. Dit is mogelijk gemaakt door een mooie bijdrage van de Stichting Roparun.


OTTO WORKFORCE
HERTOG JAN BROUWERIJ
INTHER LOGISTICS
KANEMAN ENTERTASTEMENT
GOMMANS & DE WIT LEASING
LEMMEN TWEEWIELERS
GTS GROOTKEUKENS
KLUSBEDRIJF FITTEN
ENEXIS NETBEHEER
FLETCHER HOTEL ROOLAND
CORE+
ARCENER BAKHUYS
GRAANBRANDERIJ DE IJSVOGEL
HOTEL ARCEN
RESTAURANT DE OUDE HOEVE
CAFE DE MAERT
DE HERTOG JAN PROEVERIJ

Leven toevoegen aan dagen, daar waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!

© 2023 ·

Roparun Team Arcen

· All rights reserved