Voorbereiding op de Roparun 2024

·

·

,

4 mei 2024 21:00 uur

Oefenrun met Enthousiaste Groep! 🏃‍♂️🚴‍♀️

Met een groep enthousiastelingen hebben we gisteravond een oefenrun gedaan ter voorbereiding op de Roparun 2024. Over slechts 12 dagen staan we aan de start van route Noord, en we wilden ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn op dit bijzondere evenement.

De weersomstandigheden waren niet ideaal: regen en duisternis. Maar dat weerhield ons er niet van om te trainen. We hebben zelfs een stukje run-bike-run gesimuleerd om onze lopers en fietsers te laten wennen aan het afwisselen tussen hardlopen en fietsen. Voor onze nieuwelingen was dit een uitstekende gelegenheid om een indruk te krijgen van wat hen te wachten staat tijdens de Roparun.

Onze ervaren lopers konden ook weer even in het ritme komen van efficiënt wisselen. Tijdens de Roparun is het namelijk van groot belang dat het wisselen van de loper soepel verloopt. Dit verhoogt ook de veiligheid van onszelf en het overige verkeer. Daarnaast hebben we onze navigatie uitvoerig getest, want tijdens de Roparun moeten we natuurlijk de juiste route volgen.

De sfeer was fantastisch en de positieve energie spatte ervan af. We zijn vastbesloten om ons beste beentje voor te zetten tijdens de Roparun en ons steentje bij te dragen aan het mooie doel: geld inzamelen voor mensen met kanker. 🌟

En er is nog een plek vrij voor een fietser! Wil jij dit avontuur samen met ons meemaken en een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op. Laten we samen een verschil maken! 🚲💪

Voor meer informatie over de Roparun en hoe je kunt deelnemen, kun je terecht op de officiële Roparun-website. We hopen je daar te zien! 💙🌼 .