Roparun Loterij

·

·

Het is nu alweer 3 weken geleden dat wij met TeamArcen hebben deelgenomen aan het RopaRun festijn. Deze sportieve prestatie hebben we met glans doorstaan. Zonder uitvallers, blessures hebben we de eindstreep gehaald in Rotterdam met een gemiddelde snelheid van 11,12 km/uur. In 50 uur 48 minuten en 5 seconden hebben wij de afstand van 562 km afgelegd van Hamburg naar Rotterdam. Ook hebben we een aardig bedrag bij elkaar weten te sprokkelen voor het goede doel natuurlijk. Meer dan € 6000 is er naar RopaRun Nederland gegaan. Het Officiële bedrag wordt vanavond bekend gemaakt op de site van RopaRun. Wij zijn benieuwd. Ook naar wat het totaalbedrag is wat RopaRun 2019 heeft opgeleverd.

Maar ook de kopers van onze loten vallen natuurlijk weer in de prijzen. De hoofdprijzen zijn helaas aan de door ons verkochte loten voorbij gegaan, maar toch zijn er 2 prijzen gevallen op de door ons verkochte loten.

Een Bluetooth Speaker voor het lotnummer 202210 en een Nespresso Koffie automaat op het lotnummer 202944. Deze winnaars proficiat namens ons Team. Als u het originele lot bij een van onze leden inlevert zullen wij ervoor zorgen dat Prijs bij u terecht komt.

Naast de prijzen die door RopaRun nederland uitgeloot worden, verloot TeamArcen zelf ook nog prijzen. Deze zijn door diverse sponsors ter beschikking gesteld. Variërend van een ontbijtbon, fles Grand Prestige van Hertog Jan tot een boek “Bier in overvloed” en nog veel meer kleine prijsjes. U hebt prijs als uw lotnummer eindigt op 01, 25, 50 of 75. Via onze leden zullen deze prijzen aan de betreffende winnaars overhandigd worden.

Nu gaan we allemaal van onze vakantie genieten en daarna starten we weer langzaam met de voorbereidingen voor RopaRun 2020. Deze vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni. Wij houden u via onze site op de hoogte.