Op naar Roparun 2020

·

·

,

De vakantieperiode is voorbij en de leden van TeamArcen staan weer in de startblokken voor de volgende RopaRun. Nieuw is dat we in 2020 niet vertrekken vanuit Hamburg, maar vanuit Bremen. Zo zal het aantal kilometers die wij door Nederland zullen lopen meer zijn dan andere jaren. Hierdoor nemen we ook nog eens stukje van de provincie Friesland mee. Wie weet komt het nog ooit zover dat we zelf nog een stukje door Limburg lopen.

Nagenoeg alle deelnemers TeamArcen hebben tijdens ons afsluitfeestje aangegeven ook weer in 2020 tijdens de RopaRun ons TeamArcen te willen vertegenwoordigen. Een Team waarbij naast de sportieve prestatie en inzetten voor het goede doel RopaRun ook de gezelligheid een onderdeel is.

De sponsorbijdragen zijn weer op 0 gezet en we starten weer met schone lei. Eerste twee sponsoren die we juni binnenhaalden zijn al aan boord. Hotel Arcen die de locatie ter beschikking stelt voor onze team-bijeenkomsten en De Maasparel die een donatie heeft gedaan.

Zelf leveren onze leden weer de nodige hand- en spandiensten. Met het 12e Oktoberfest Arcen bieden wij weer graag een helpende hand om ons in te zetten voor het goede doel RopaRun 2020. Naast een geldelijke bijdrage kunt ook U samen met onze teamleden een helpende hand bieden tijdens verschillende evenementen. Neem gerust contact op met een van onze leden die u hierover meer kunnen vertellen en hou onze site in de gaten. Voor het Oktoberfest Arcen is de planning al rond, maar voor het festival Scrooge Arcen zoeken wij nog mensen die voor ons willen inzetten tijdens dit druk bezochte festijn.