Nieuwe Recordopbrengst Biljartmarathon 2018

·

·

,

Het vijfde jaar op rij werd op initiatief van Paul Valcks en Ger Schloesser de Biljartmarathon gehouden. Met deze Marathon waarbij Paul en Ger 24 uur lang non stop biljarten tegen verschillende tegenstanders zamelen ze geld in voor TeamArcen t.b.v. de stichting RopaRun. De opbrengst dit jaar heeft die voorgaande jaren wederom overtroffen. Maar liefst € 1.137,75 speelden beide mannen bij elkaar. Traditioneel als elk jaar speelden ze de laatste wedstrijd tegen elkaar. Dit jaar de eer aan Ger om de overwinning op zijn naam te zetten. Bedankje ook voor alle tegenspelers natuurlijk, want zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Een Tombola met veel gesponsorde prijzen leverde ook nog eens € 762,25 op. Hiermee gaat de totale opbrengst met € 1.900,00 de boeken in.

Dit jaar voor het eerst gehouden in het Grand Café van Hotel Arcen. Zij sponsorden koffie en thee, en een ontbijt voor de biljarters en de toeschouwers. Dank jullie wel “Hotel Arcen” en personeel voor de zeer gastvrije ontvangst en bediening. Ook een woord van dank voor; Biljartvereniging Inaborg voor het ter beschikking stellen van het materiaal, De sponsors van de tombolaprijzen, De toeschouwers voor de gezelligheid, De familie van Ger en Paul die veel organisatorische zaken voor hun rekening nam, Bert Poot, Cedric Thiesen en Nik Ritt die de muzikale omlijsting voor rekening namen, La Bella Fleur voor de bloemen, en verder iedereen die een bijdrage heeft geleverd om deze marathon tot een geslaagd evenement te maken.

24 uur. Een uitputting, maar natuurlijk niets vergeleken met mensen die te maken krijgen met diagnose kanker. Stichting Roparun zet zich in om leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Het doel waarvoor we het allemaal doen!