Hulp gevraagd.

·

·

,

Verkeersregelaar bij de Venloop Wandeltocht.

Zaterdag 28 en zondag 29 maart staan in het teken van de Venloop. Ons Team helpt hier elk jaar aan mee door vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger wordt je ingezet als verkeersregelaars. Ook dit jaar willen we weer graag een groep van minimaal 10 mensen op de been krijgen om dit voor ons Team te doen. Het levert ons weer een mooie bijdrage op voor het goede doel.

Graag doen wij hiervoor ook een beroep op u als vriend van ons team. Het betreft verkeersregelaars voor de Zaterdag voor de Venloop Wandeltocht.

Om als verkeersregelaar uit te kunnen helpen is het wettelijk verplicht om hiervoor een verkeersregelaarsdiploma te halen. Dit gebeurt middels een toets die u van thuis uit via de computer kunt maken. De toets mag meerdere keren gedaan worden. Bij slagen krijgt u per mail een het certificaat toegestuurd. Het certificaat van verkeersregelaar is vanaf de datum van het evenement 1 jaar geldig. Mocht u tot aan 28 maart 2021 bij een ander evenement willen deelnemen als verkeersregelaar, dan kunt u gebruik maken van het behaalde certificaat. Wel dient u de betreffende organisatie het certificaat te verstrekken. Deze is als download op de website beschikbaar.

Na inschrijving ontvangt u hierover van ons meer informatie.
Omdat dit certificaat voor 31-1-2020 gehaald moet zijn willen wij inventariseren hoeveel mensen we hiervoor kunnen aanmelden.

Op ondertaande link kunt u doorgeven als u ons hierin wil steunen door u beschikbaar te stellen. Laat uw e-mailadres achter waarop u nadere informatie van ons wil ontvangen.

Misschien tot ziens de zaterdag bij de Venloop.

Groetjes Team Arcen.

PS. Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van acties waarbij wij om hulp vragen? Klik dan op onderstaande link en meld u aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

* indicates required
/ ( dd / mm )