Fysio(s) / sportmasseur(s) gezocht.

·

·

, , ,

TeamArcen (311) is een gezellig en hecht team wat al voor de 10e keer meedoet aan de Roparun. De leden van dit team zijn hoofdzakelijk afkomstig van Noord Limburg rondom het plaatsje Arcen, maar ook verder daarbuiten. Dit jaar nemen we deel aan de noordelijke route van de RopaRun. Een estafette-loop van ruim 560 kilometer met het doel om geld in te zamelen voor palliatieve zorg. 

Voor ons team zijn wij nog op zoek naar 1 of 2 sportmasseurs/fysiotherapeuten. 

Wat moet je als masseur in huis hebben?

· ervaring hebben met sportmassage (maar fysio, of fysio in opleiding mag ook)

· ervaring hebben met sportblessures en dan met name loopblessures

Wat krijg je ervoor terug?

Dat ligt eraan. Wil je alle dagen met ons optrekken dan staat je een gezellige plek in ons team te wachten, maar het is ook mogelijk om ons uit te helpen op een van onze bivakplaatsen. Ons team heeft de bivaks gepland in Markelo en Nijmegen. Zodra we onze starttijd weten kunnen we je bij benadering laten weten wanneer onze teams op die locaties aanmeren. Als we elk blok 2 masseurs ter beschikking kunnen hebben voor een uurtje of anderhalf, dan zijn wij zeer geholpen. Vele handen maken licht werk. Wij zorgen voor een gezellig onthaal en een hapje en een drankje. Bovendien hebben we voor iedere fysio ook een verrassingspakket uit Arcen als bedankje.

Heb je zin om met een gezellig team deze uitdaging aan te gaan, stuur dan een mail naar info@teamarcen.nl. Of bel met Richard Ridderbeekx (0614031329). Vermeld even waar je vandaan komt en je contactgegevens. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.