Smaakvolle donatie voor een goed doel!

Oliebollen met poedersuiker

De natuur verblijdt ons tijdens deze kouder wordende dagen met een kleurenpracht van de Herfst. Dit brengt weer wat warme gevoelens in ons teweeg ondanks die kou. Het brengt ons ook dichter bij de naderende feestdagen en de jaarwisseling. 2019 laten we dan achter ons en verwelkomen 2020. Het jaar van alweer onze 7e deelname aan de Roparun. Onze startlocatie is vanuit Oldenburg, een voorstad van Bremen. De route loopt ook heel anders dan voorgaande jaren. Voor ons dus een geheel nieuwe uitdaging. Ook organisatorisch brengt dit wat veranderingen met zich mee. Zoeken naar nieuwe rustplaatsen en locaties zoeken voor de teamwissels. We zijn in volle afwachting van de eerste versie van de nieuwe route zodat we in ieder geval hiermee van start kunnen gaan. 

Ons team is nagenoeg weer compleet. Na de vorige keer heeft vrijwel iedereen weer toegezegd voor de RopaRun 2020. Deelnemers voelen zich thuis in ons team en daar zijn we ook bijzonder trots op. We hebben afgelopen maanden ook weer de nodige hand en spandiensten geleverd bij verschillende evenementen waardoor we alweer een mooi bedrag verzameld hebben voor het goede doel. De eerstvolgende actie die komt is onze jaarlijkse oliebollenactie. Wederom mogen we dit jaar op 28, 29 en 30 december weer oliebollen verkopen van het Arcener Bakhuys. Van 13 uur tot 17 uur staan we deze dagen met onze oliebollenkraam buiten naast de ingang. Oliebollen voor het goede doel RopaRun. 

Ook is het mogelijk vooraf alvast een bestelling door te geven. Dan hebben wij deze klaar staan op de tijd dat u deze komt afhalen. Ook zouden we het fijn vinden als bedrijven een order plaatsen. Allemaal voor het goede doel natuurlijk. KLIK HIER om te bestellen.

U bestelt toch zeker ook! Wij gaan er weer voor. 

Groetjes TeamArcen. 

Facebooktwitterlinkedinmail